April na T-2 TV

Aprilski dnevi nas že razvajajo z razgibanim vremenom in prav tako tudi s pestro vsebino na naši T-2 televiziji. Za vas smo pripravili izbor najboljših filmov, novih serij in dokumentarcev, ki vam bodo krajšali večere. Vsi naši uporabniki ne spreglejte tudi brezplačnega TOP filma meseca.

TOP film meseca

Avgust v okrožju Osage: Je črna komedija z znanimi igralci (Meryl Streep, Julia Roberts, Sam Shepard, Ewan McGregor, Chris Cooper, Abigail Breslin, Benedict Cumberbatch, Juliette Lewis, Margo Martindale, Dermot Mulroney in Julianne Nicholson), ki sledi življenju pokončnih žensk iz družine Weston, katerih poti so se razšle. Družinska kriza jih vrne v Oklahomo in v dom, v katerem so odrasle, pa tudi k ženski, ki jih je vzgojila – ne ravno najbolj sposobni materi. 

Top film meseca aprila

Programi Viasat

Avstralski lovci na dragulje: Pripravite se na divje popotovanje v izjemen svet lovcev na safirje v osrednjem Queenslandu. Brezkompromisen lov za tem dragocenim draguljem privede skupino trdoživih rudarjev na rob zmogljivosti. Na drzni pustolovščini v pravljični pokrajini so izpostavljeni ogrožajoči nevarnosti, saj se spopadajo z ekstremnimi vremenskimi pogoji in upravljajo velikanske stroje. Serija spremlja podvige petih ekip v enem najbogatejših nahajališč safirjev na Zemlji. Vsaka rudarska ekipa ima edinstven pristop - nekateri kopljejo tunele globoko pod zemljo, drugi pa z vdolbinami ustvarijo odprte rudnike. Vsak dan je nova borba, vsak odkrit kamen pa težko prigarana zmaga. Že na Viasat Explore.

Tematski blok: Skrivnosti starodavnih pokojnikov: Pod drobnogled vzamemo zgodbe, ki se skrivajo v ozadju nekaterih najbolj skrivnostnih smrti iz starih časov - z novo dokumentarno oddajo 'Kosti križanega' na čelu. Leta 2017 je arheološko izkopavanje v Cambridgeshire Fens prineslo senzacionalno odkritje, ko so izkopali najbolje ohranjen primer rimskega križanja na svetu. Nato se odpravimo v Peru z oddajo 'Peru: žrtvovanja v kraljestvu Močejev', da bi razvozlali skrivnost v ozadju odkritih ostankov žrtvovanj na stotine otrok in mladih lam iz 15. stoletja. Odkrivamo tudi skrivnosti neoznačenih sarkofagov, nenavadnih pokopov, grozljivo iznakažene mumije in še več v oddaji 'Odmotane mumije' ter spremljamo detektiva za umore, Roda Demeryja in profesorja Turija Kinga med raziskovanjem najbolj zanimivih umorov v zgodovini v oddaji 'Odkritja: Skrivnostni starodavni umori'. Vsako soboto in nedeljo od 6. aprila, ob 12.00 na Viasat History.

Tematski blok: Vojne zgodbe: V tematskem bloku 'Vojne zgodbe' vas popeljemo na potovanje skozi ključne trenutke 1. ter 2. svetovne vojne in aprila nas čakajo tri pomembne premiere. V oddaji 'Nacistična morišča' se podučimo o grozovitem pokolu, ki ga je ukazal SS ob samem koncu 2. svetovne vojne, o izjemno zamudnih sodnih procesih, prizanesljivih zapornih kaznih in posledicah dogodka vse do danes. Odkrivamo, da se je proti nacističnemu režimu borilo mnogo več Judov, kot smo si kdaj mislili - oddaja 'Odporniki: Povračilni udarci' osvetljuje razširjenost judovskega odpora v getih, taboriščih in drugod. Razkrivamo pa tudi nova, srce parajoča pisma, ki jih je napisal oče Ane Frank Otto in ki pripovedujejo žalostno zgodbo o tem, kako zelo se je družina Frank borila za preživetje - v oddaji 'Brez azila: Zamolčano poglavje zgodbe Ane Frank'. Vsako soboto od 6. aprila ob 21.00 na Viasat History.

Vojne zgodbe na Viasat History

Irski divji otoki z Eoinom Warnerjem: Na skrajnem robu Evrope se zahodni otoki Irske kot smaragdni dragulji dvigajo nad morje. Vedno so bili, kot zadnji otočki kopna pred breznom Atlantskega oceana, nekaj posebnega, Irska pa je tisočletja veljala za skrajni rob znanega sveta, kjer so bili atlantski otoki zadnja postaja številnih živali, preden so jih pogoltnile meglice zahodnega oceana. Ker je živalski svet po vsem svetu ogrožen, mnogi strokovnjaki te zapuščene otoke vidijo kot zadnje trdnjave narave. Vsaka epizoda oddaje prepleta osupljivo naravo in zgodovino, okoljske teme ter tradicionalno folkloro in tako oživlja zgodbe vsakega otoka. Premierno od sobote, 6. aprila, ob 20.00 na Viasat Nature.

Tematski blok: Divja Evropa: Pridružite se nam na epski pustolovščini preko Evrope, na potovanju po raznolikih pokrajinah Belgije, Poljske, Nizozemske, Nemčije, Romunije in drugod. Aprila predstavljamo tudi izjemno novo dokumentarno oddajo, v kateri se poglobimo v temačen in nevaren svet rastočega medvedjega kulta v oddaji 'Transilvanski medvedi'. Vsak ponedeljek v aprilu ob 20.00 na Viasat Nature.

Divja Evropa na Viasat Nature

Dokumentarni programi Viasat so na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

TV 1000

Tematski blok: Teden komedije: Pripravite se na smeh do solz, saj naš Teden komedije na kanalu TV1000 prinaša razburljiv niz legendarnih filmov, kot so 'Forrest Gump', 'Ameriška pita' in 'Pri sedemnajstih'. Filmi, ki so jih režirali mojstri komedije, kot sta Adam McKay ('Velika poteza') in Ben Stiller (Zoolander), prinašajo le najboljše. Pridružite se nam in uživajte v jagodnem izboru komedij na kanalu TV1000! Do nedelje 7. aprila, ob 21.00 na TV 1000.

Dobri pastir: Edward Wilson je nadarjen mladenič, ki ceni diskretnost, zato je idealen kandidat za skrivno obveščevalno službo. Za državo je pripravljen storiti in žrtvovati vse. Toda z leti postane vedno bolj paranoičen in zaradi hladne vojne ne zaupa nikomur okoli sebe. Tako so na preizkušnjo postavljena njegova prepričanja o predanosti državi, hkrati pa se vedno bolj oddaljuje od žene in sina, ki ne moreta več trpeti vseh njegovih laži. V soboto, 13. aprila, ob 21.00 na TV 1000.

Dobri pastir na TV 1000

V Slovenijo prihaja Max

Warner Bros Discovery predstavlja izboljšano pretočno platformo Max, ki bo v Sloveniji na voljo že 21. maja. Max združuje kombinacijo najbolj gledanih programov kot so HBO Max, Discovery in Eurosport. Novi filmi, napeti športni prenosi in oddaje iz resničnega življena bodo sedaj zbrane na enem mestu, za vso družino. Platforma Max, ki bo nadomestila platformo HBO Max bo na voljo tudi na naši T-2 televiziji vsem T-2 naročnikom paketa Oranžni Diamant HBO. Vsi ostali naročniki pa lahko dodatno naročite programski paket HBO Premium ali vzamete Max kot samostojno storitev.

Teden komedije v T-2 videoteki

V T-2 videoteki smo za vas pripravili rubriko Teden komedije, ki bo postregla z naborom najboljših komedij. Izbrane komedije si boste vse do 7. aprila lahko ogledali po izjemno ugodni ceni 1€ na posamezen ogled. Rezervirajte si svoj sedež na kavču in si oglejte svojo najljubšo komedijo.

Teden komedije v T-2 videoteki

Prav tako smo v tem času za vas pripravili tudi širok nabor komedij, ki si ji lahko ogledate na kanalih, ki so del T-2 programskih shem. Filmske predloge najdete v kategoriji Teden komedije na vašem domačem zaslonu.

Želimo vam prijetno gledanje!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?